Energija meseca jul
Tokom ovih nedelja doživljavamo važne promene. Promene koje su nam omogućile produbljivanje stvarnih odnosa i komunikacija koje su nam na neki način pomogle da pronađemo način da mnoge ideje dovedemo u red. Ne zaboravimo da je jun bio mesec pun velike osetljivosti i da nam je omogućio da bolje razumemo svoju bit i dao hrabrost da se povežemo s našom najduhovnijom i najosetljivijom stranom . To je, bez sumnje, otvorilo put promenama i, pre svega, pomoglo tamo gde tražimo način da prihvatimo veću svrhu. To nam je bez sumnje pomoglo da mnogim stvarima damo oblik, poredak i strukturu. Bilo je to vreme pronaći način za rast i produbljivanje naše vrednosti.

Koristeći ovo, sada moramo ukazati na energiju meseca jul, meseca koji dolazi sa jakom energijom u kojoj je glavni cilj proceniti ko ste. To će nesumnjivo biti mesec u kojem ćete se početi više povezivati ​​sa svojom kreativnom stranom, svojom suštinom i talentima. Što bi vas, bez sumnje, moglo zasjati sopstveom svetlošću i pomoći vam da se povežete s onim što vam pomaže produbiti, rasti i ceniti s sopstveom svrhom i prilikom da budete svoji. U toku ovih mesec dana u kojem je glavni cilj ostati fokusiran na to da budete sami kako biste mogli dati odgovore na mnoge stvari u svom životu i promene koje ste već neko vreme pokušali ostvariti. Vreme je da se posvetite sebi tako da i dalje osmišljavate svoju bit, život i svrhu.
U aspektu numerologije, ovaj se mesec odnosi na broj 7, koji je povezan s razmišljanjem, duhovnošću, svesnošću, analizom i mudrošću. Vibrirajte s dubinom, unutarnjom snagom i osobnim dostojanstvom. Pod energijom ovog broja pokreće se urođena potreba za postizanjem idealnog sveta. Da, govorimo iz područja tarologije. Ovaj mesec obeležava zaštitno lice Kocije VII, koji se smatra jednom od najpozitivnijih tarot karata. Ova karta govori o trijumfima, uspesima, postignućima, prevladanim preprekama, odlučnosti, veri i iznad svega, puno mudrosti. Daje energiju, bistrinu, život i svetlost usred tame. Mogli bismo reći da je prema tome jul mjesec za koji moramo postati svesni snage svog delovanja.

Iz astrološke perspektive ovo su trenuci velike energije kojima moramo znati pristupiti kako bismo izbegli nepotrebne sukobe. S jedne strane imaćemo energiju mladog Meseca u raku, događaja koji će vas produbiti stvarnijom i važnijom promenom u vašem životu, pomažući vam da se povežete sa svojom suštinom i osetljivošću. Takođe ćemo imati Merkur u raku koji promovise promenu u kojoj vam omogućuje da budete rečitiji sa svojim osećajima i načinima postojanja. Samo na taj način moći ćete izbeći mnoge probleme. Uz ovo, Chiron će ući na svoje Retrogradno putovanje u Ovnu, pomažući vam da se samogledate i pronađete način da izlečite određene situacije koje ste vukli, a niste vam dopustili ili niste dali prostora da budete svoji.

Ne zaboravimo to, imaćemo i Lilith u Blizancima, promovisući promenu i novi način izražavanja i očitovanja onoga što smatrate najstvarnijim i najdubljim. Uz to, Sunce će ući u Lava pružajući dozu nadahnuća, sjaja i motivacije koja nas tera da budemo sami i da ponovno otkrijemo svoju bit. S druge strane, Jupiter Retrogradni ponovno će ući u Vodenjaka, tražeći način da određena akvarijska pitanja ostave rešenima. Isto tako, imaćemo ulazak Marsa u znak Device,motivisući nas da živimo dublju promenu u našem načinu percepcije stabilnosti i brige da nastavimo ići napred. To će nesumnjivo biti razdoblje puno energetskog rada u kojem se moramo naučiti prilagoditi kako bismo nastavili teći i pozitivno napredovati.

Pitanja koja treba razmotriti za mesec jul …
Vreme je da se pusti ono što se ne zbraja.
Imajte hrabrosti razgovarati više o sebi.
Zapamtite da ne možete kontrolisati sve.
Povežite se sa svojim talentima i samopoštovanjem.
Dajte sebi prostora da osetite stvari.
Budite oprezni pre delovanja.
Naučite slušati savete onih oko sebe.
Uživajte u svakom iskustvu i učite iz njega.

Energija ovog meseca potiče nas da postavimo temelje istinskije stvarnosti, gde je glavni cilj usredotočen na verovanje u sebe, na vrednovanje našeg načina postojanja i na način na koji uspevamo rešiti ono što želimo i cenimo. Ne zaboravimo da su ovo trenuci za biti svoj, bez straha. Na temelju toga možda ćete moći uspostaviti promenu koja pogoduje vama, vašem blagostanju i postići slobodu koju zaista želite i trebate u svom životu. Imajte na umu da predanost uvek mora biti s vama. Samo na taj način moći ćete svom životu dati relevantnu i transcendentalnu svrhu. Ne zaboravite da je sve deo procesa, nužnog i transcendentalnog učenja koje vas motivise da postignete ono što želite.

Leave a comment