Profesionalni astrolog i tumač tarota sa višegodišnjim iskustvom u astro tarot centru.  

PREDIKTIVNE USLUGE:

Astrološke usluge

Poznata od drevnih vremena antike, astrologija je jedna od najvažnijih metoda karmičkog proučavanja i bitnog za znanje savremenog čoveka. Razumevanje složenih procesa života i postojanja, vodi ljude ka mističnom svetu okultizma i ezoterije gde se mogu pronaći odgovori. Nekoliko zadnjih godina proučavanje i upoznavanje sa jednom od najpopularnijih disciplina – astrologijom sve je više prisutno kao način da se dođe do različitih saznanja o situacijama i događajima iz života.
Usluge koje nudim iz oblasti astrologije i tarota su sledeće:

Sastoje se od svih usluga koje se odnose na srednjoročna ili dugoročna predviđanja, koje se rade uopšteno ili na određenom području. Među njima nalazimo:
Tarot konsultacija: to je usluga koja je namenjena ljudima koji žele znati buduće događaje i odgovoriti na pitanja kako bi doneli odluke u kratkom i brzom roku. Procenjeno vreme za sve što tarot otkriva je šest meseci do godinu dana. Tarot ima opšti koncept o sadržaju koji će se otkriti. U ovom savetovanju nudi se niz tačaka koje treba tretirati, što nam omogućuje da definišemo događaje na poslu, zdravlju, ljubavi, novcu i drugim oblastima. Takođe je u osnovi usmeren na ljude koji su zainteresovani za spoznaju ključnih stvari na svoj način. Naime, pitanja o procedurama, porodičnim situacijama ili slično, pa je važno ne postavljati nekoliko pitanja odjednom.

astrologija77@gmail.com

TAROT

SAVETODAVNE USLUGE:
Sastoje se od svih usluga koje služe za dobivanje fokusa, saveta i pomoći pre odluka ili procesa za određena područja. Oni nisu predvidljivi, to jest, kroz ove konsultacije ne predviđamo što se može ili ne može dogoditi, jednostavno damo savet prema potrebi. Među tim uslugama je:
Dijamantska konsultacija: To je usluga u kojoj se nude saveti o određenoj temi fizičkog spektra. Bilo za pitanje doma, početak projekta ili slično. U ovoj vrsti upita prihvata se samo jedno pitanje u vezi sa temom u kojoj želite konsultovati Tarot.

astrologija77@gmail.com

ASTROLOŠKE USLUGE:

Uključuje sve usluge vezane uz područje astrologije, koje uzima u obzir proučavanje planeta, kuća, znakova za definisanje određenih aspekata vašeg života. Unutar tih usluga su:
Astralna karta: Ova vrsta čitanja usmerena je uglavnom na one ljude koji žele znati sve svoje potencijale, sposobnosti, veštine i snage, uključujući njihova ograničenja i slabosti. Kroz ovo čitanje mogu se prepoznati najbolja područja za uspešan rad, studije i razvoj.
Karmička analiza: To je vrsta čitanja koja je usmerena uglavnom na one ljude koji žele razumeti malo više svoju sadašnjost, na temelju proučavanja njihove prošlosti. To jest, želi pokazati što su stvari koje su donesene iz prošlosti i što bi bila naša misija života ili forme da bi se ublažio teret onih karmičkih kofera koje vučemo iz našeg poslednjeg života.

astrologija77@gmail.com

USLUGE KOMPATIBILNOSTI U PARTNERSTVU:

To je vrsta usluge koja uključuje savete za analizu određenih ličnih odnosa. Bilo kao par, prijatelji, šefovi ili rođaci. Ovde možemo videti kako se taj odnos razvija i na taj način može poboljšati ili usmeriti na najprimereniji način prema savetu proročanstva ili njegovoj vizualizaciji. Želeli biste savet za prijatelja, člana porodice, partnera ili nekoga ko vas zanima, ko prolazi težak proces, prilagođavanje ili transformaciju.
Sinastrija( kompatibilnost para): To je analiza koja je posebno usmerena na kompatibilnost parova, odnosno na one ljude koji žele astrološki proveriti sentimentalnu kompatibilnost između sebe i partnera. Idealno za ljude koji se spremaju oženiti, živeti zajedno ili imati potomstvo.

ONLINE TEČAJ ASTROLOGIJE

ONLINE TEČAJ ASTROLOGIJE: Online tečaj astrologije pokazuje nam da je to egzaktna disciplina koja ima za cilj samospoznaju kroz analizu astralne karte svakog pojedinca.
To je jednostavna metoda u kojoj možete steći alate za razvijanje ove veštine na posebnom tečaju čiji je glavni cilj pružiti neophodno znanje za analizu, interpretaciju i posebno tumačenje. Svako ko se oseća spremnim razviti te veštine može pohađati tečaj. Svi mi imamo šesto čulo, dar koji se ponekad ne primećuje, nego se treba razvijati. I uvek zapamtite da su te veštine stečene da bi činile dobro. Tečaj uključuje materijale i potrebne savete za daljnji razvoj veština

astrologija77@gmail.com

Profesionalni astrolog i tumač tarota sa višegodišnjim iskustvom u astro tarot centru. 

astrologija77@gmail.com

Leave a comment